وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

سردار اشتری: شهید سلامی تمام توان خود را برای امنیت کشور به کار گرفت

شهید سلامی سرباز ولایت و از فرماندهان اثرگذار در امنیت و پیشرفت دفاعی کشور بود
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 11
کد خبر: ۳۱۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار اشتری در حاشیه مراسم نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج حسین سلامی با اشاره به ویژگی‌های این فرمانده شهید اظهار داشت: شهید سلامی سرباز ولایت، خدمتگزار مردم و حافظ امنیت این مرز و بوم بود و تمام توان خود را برای حفظ امنیت و اقتدار کشور به کار گرفت.

وی افزود: این فرمانده شهید از جمله چهره‌هایی بود که در دوران مسئولیت خود با مجاهدت و تلاش مستمر، نقش مهمی در پیشرفت و ارتقای توانمندی‌های دفاعی کشور ایفا کرد و خداوند اجر این مجاهدت‌ها را با شهادت نصیب او کرد.

سردار اشتری با بیان اینکه اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران نتیجه تلاش مجموعه فرماندهان و رزمندگان است، خاطرنشان کرد: اگر امروز در برابر دشمنان با قدرت و عزت ایستاده‌ایم، حاصل زحمات همین عزیزان و فرماندهانی همچون شهید حاج حسین سلامی است.

وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم بتوانیم راه این شهید بزرگوار را ادامه دهیم و در مسیر آرمان‌های شهدا گام برداریم تا شرمنده آنان نباشیم./تسنیم

کلمات کلیدی: سردار اشتری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار